Afrekenen

We hebben nog een aantal gegevens nodig.

Uw bestelling

Online workshop: Nek/Trapezius blijvend laten ontspannen (30 dagen toegang)


Uw bestelling

Online workshop: Nek/Trapezius blijvend laten ontspannen (30 dagen toegang)


Wat klanten zeggen

Maartje

Beste Tim, het was inderdaad wow wow wow een inspirerende sessie. Lang maar geen moment saai. Wel veel info, veel te verwerken dus, een werkboekje zal super zijn. Het leven bestaat uit voortdurende keuzes en zo hoort het. Jij prikkelde me met nieuwe keuzes. De reset sessie dus ook TOV! Dankje. wie weet tot een volgende keer

Els

"Ik zal voor jou blijven reclame maken in mijn vrienden netwerk omdat je dat verdient. Je doet dit goed en alles was duidelijk. Ik werd ook niet moe, zelfs niet na 300 minuten. Voor mij was webinar ook zeer goedkoop. Ik krijg er veel meer voor terug."

Mari-Anne

Beste Tim, voor mij was dit een bijzondere workshop! Ik had speciaal hiervoor vrij genomen van mn werk, maar ik mocht er blijkbaar niet live bijzijn. Mijn claxon ging vlak voor het begin spontaan af en bleef loeien en dus moest ik dat eerst regelen. Ik ben in de avond begonnen en was rond 23.30 uur klaar, moe maar voldaan. Heel bijzonder was de laatste oefening waarbij steeds dezelfde vraag werd gesteld. Het dwingt je naar binnen te gaan en dat lukte goed. Er kwamen verschillende emoties naar boven. Heftig en ook wel mooi. Ik heb genoten van je humor tussendoor waardoor het geheel wat luchtiger werd. En ook dat je over jezelf vertelde maakte de drempel lager.

Els

"Met een dagje vertraging heb ik gisteren de workshop gevolgd en het was ook voor mij Wow Wow Wow ! Heftig en intens maar ook zo rustgevend. Uw stem is aangenaam, de aanpak van de workshop uitstekend. Ik heb mij geen moment verveeld of geërgerd aan iets. (en je moet weten dat het voor een Belg niet altijd gemakkelijk is om uren naar een Hollander te luistenen :-) Ik had ook niet verwacht dat de workshop in die richting zou evolueren maar het was diepgaand en net wat ik nodig had. Het was emotioneel en ik kreeg het koud maar ik zat aan het scherm gekluisterd en genoot enorm."