6 Maanden - Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma

6 maanden toegang tot het Online Pijn Reset Methode Blueprint Coaching programma.6 Maanden - Pijn Reset Methode Blueprint...

Jurgen Meijer

"In 2018 begon ik aan de opleiding van de Pijn Reset Methode en dat was meteen een schot in de roos. Niet alleen maar de technieken en symptomen bestrijden, maar ook inzichten en technieken die de echte oorzaak aanpakken. Nu ben ik een paar jaar verder en kan ik oprecht zeggen dat voor mij dit de meeste complete opleiding is die ik ken. Je leert naast cliënten beter maken ook jezelf beter te maken daar bovenop ook je praktijk."

Helen Jacobs

"Zeker weten een life changer op ALLE vlakken! Ik kan hier een heel verhaal neerzetten over alle positieve neveneffecten, maar als je hier toch al aan het lezen bent dan zeg ik; deze methode, deze opleiding, die moet je gewoon ervaren! Twijfel je nog? Gewoon doen! Denk je dat dit niks voor je is? Toch gewoon doen!"

Marieke Prince

"Heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik ben massagetherapeut en me/csv. Ik vind mezelf het levende bewijs dat dat PRM heel goed werkt. Ik ben van volledig bedlegerig naar weer kunnen functioneren gegaan binnen 2 maanden. Ik kan het iedere therapeut aanraden. Zowel voor jezelf en voor de cliënten in je praktijk die met chronische klachten blijven lopen

Ingrid Westerveer

"Toen ik voor er voor het eerst mee in aanraking kwam was ik razend enthousiast. Ik heb mij ingeschreven en tijdens de cursus kreeg ik het gevoel van: "Krijg ik dit onder de knie?" Nu een aantal weken verder krijg ik het zeker onder de knie en boek al goede resultaten. Team Wonderhanden, bedankt dat ik onderdeel van jullie mag zijn!"